Shamira van Veenendaal, Freelance content marketeer, creatieve tekstschrijver

Ik ben er voor de mensen die rete-druk zijn, die zich nog kunnen schalen in de categorie digibeet en voor de inspiratieloze toetsenbordridders. Voor iedereen die geen tijd, zin of techniek heeft om zichzelf als merk online zichtbaar te maken. Met creatieve storytelling vertel ik de verhalen van ondernemers en bedrijven uit binnen- en buitenland. Dit door het schieten van een paar toffe platen en het schrijven van pakkende teksten.

Met een focus op maatschappelijke onderwerpen, reizen, duurzaamheid en creativiteit.

Creatieve storytelling

Vroeger schreef ik webteksten, tegenwoordig vertel ik verhalen. Als reisblogger doe ik dat op mijn eigen website WanderRebel.com, maar ik schrijf ook graag een goed woordje voor jou. Met slechte woordgrappen, inspirerende boodschappen, informerende artikelen en meeslepende verhalen. Ik ben dus geen gewone tekstschrijver, wel eentje die storytelling inzet om mensen te raken.

Wat ik dan precies schrijf? Nou, dit bijvoorbeeld:

  • Informerende blogartikelen
  • Meeslepende reisverhalen
  • Inspirerende social media posts
  • Vertalingen EN > NL

Creatieve fotografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar als tekstschrijver ben ik het daar natuurlijk helemaal niet mee eens. Wel geloof ik dat tekst en beeld elkaar versterken, en zo ben ik ook in te huren als fotograaf. Voor creatieve merkfotografie, bijzondere reisfotografie en take-overs op social media. Ik ben dus geen gewone fotograaf, wel eentje die storytelling inzet om mensen te raken.

Wat ik dan precies fotografeer? Nou, dit bijvoorbeeld:

  • Creatieve merkfotografie
  • Reisfotografie voor verhalen, merken en verkeersbureaus
  • Achter de schermen + take-over op social media

Zie je mij wel zitten en ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op via de mail, het contactformulier of spiek even op mijn social media.

Leuk zo werken in binnen- én buitenland, maar dan moet je materiaal en kennis wel goed zijn. Gelukkig is mijn huwelijk tussen marketing en communicatie dik in orde. Zo heb ik kennis in huis van SEO, WordPress en social media community management. Toffe platen schiet ik met mijn Sony A6000 + 16-70 mm f4.0 allrounder + een hele mooie 24 mm f1.8 primelens. Bewerken doe ik via Lightroom op mijn Macbook Air, waar ik ook al mijn teksten en jouw verhalen op schrijf.