Freelance branding & online communicatie

Het mooie van internet is dat je ook zonder eigen marketing- en communicatieafdeling een puik merk neer kan zetten. De underdog krijgt daarmee de kans zich van zijn beste kant te laten zien en op te vallen tussen de grote jongens. Echt iets voor mij om jou daarbij te helpen! Als branding en communicatie freelancer help ik creatieve ondernemers en organisaties met het inrichten en vergroten van hun online zichtbaarheid.

Met slechte woordgrappen, informerende blogartikelen, boeiende storytelling, creatief advies, passend beeldmateriaal, grappige gifjes en vindbare webteksten. Kortom: een verhaal dat raakt!

Ik ben al inzetbaar vanaf een aantal uur per maand waarbij ik mijn werk locatie-onafhankelijk uitvoer. Een groot voordeel daarvan is mijn flexibiliteit, maar het is wel belangrijk om samen binnen een open, sociale en ongedwongen sfeer te werken. Dat maakt onze samenwerking persoonlijk en haalt het beste in beide naar boven. Het werk bespreken doe ik bij voorkeur dan ook periodiek op locatie of via mail/telefoon/skype.

Vanaf €60 per uur ex. BTW