Webteksten

Ik geloof dat een eigen verhaal een belangrijke bijdrage levert aan het onderscheidend vermogen van een bedrijf. Door jezelf te laten zien kunnen mensen zich met jou identificeren en vorm je de beste match voor klanten die het beste bij jou passen. Win voor de klant, maar zeker ook een win voor jou. Maar hoe spreek je de ideale klant aan en hoe zorg je ervoor dat ze net zo in jouw verhaal geloven als jijzelf?

Alleen online zichtbaar zijn is niet genoeg. Om op te vallen moet je ook inhoudelijk wat te vertellen hebben. Geen blabla, maar verhalen over wie je bent, waar je voor staat en wat je te bieden hebt. Omdat het écht is en we liever zaken doen met echte mensen. De kracht van een verhaal zit ‘m dan ook in het maken van een goede eerste indruk. Dat doe je met een sterke website- en profieltekst.

Blog- & social media abonnement

Verhalen vormen het fundament van jouw personal branding, maar wie boven het digitale maaiveld wil uitsteken zal ook consistent zichtbaar moeten zijn. Dat lukt niet alleen met een vaste website- en profieltekst. Door de inzet van social media en een blogpagina creëer je ruimte om regelmatig nieuwe verhalen de wereld in te slingeren. Verhalen die boeien, inspireren en informeren. Ze helpen met het vergroten van jouw online zichtbaarheid en met het maken van een verbinding met jouw doelgroep.

Met bloggen creëer je meerwaarde voor de klant (kennisdeling) en social media biedt ruimte voor het delen van persoonlijke content (storytelling), eventueel in combinatie met kennisdeling (microbloggen). Deze verhalen brengen mensen in beweging. We volgen niet meer de ‘beste’ in het vak, maar echte mensen waar we ons mee kunnen identificeren en die we als betrouwbare bron van informatie zien. Dat doe je door echt de connectie aan te gaan met de doelgroep. Doe je dat goed? Dan worden klanten vanzelf ambassadeurs.

Blog pakket
1
2
3
Blogs per maand
1
2
3
Max. aantal woorden
500
500
500
Onderzoek onderwerp
SEO vriendelijk
Opmaak + inplannen in WordPress
Correctieronde
1
1
1
Prijs/maand (ex. BTW)
€195
€390
€570
Social Media pakket
1
2
3
Posts per week
1
2
3
Hashtag onderzoek
Onderzoek onderwerp
Correctieronde
Opmaak + inplannen
Community management (moderatie van likes en reacties)
Prijs/maand (ex. BTW)
€195
€390
€570