Freelance communicatie

Het mooie van internet is dat je ook zonder een eigen marketing- en communicatieafdeling een sterk merk neer kan zetten. De underdog krijgt daarmee de kans zich van zijn beste kant te laten zien en op te vallen tussen de grote jongens. Als freelance communicatieprofessional help ik deze creatieve ondernemers en organisaties met het inrichten en vergroten van hun online zichtbaarheid.

Als freelancer ben ik beschikbaar als allrounder op het gebied van branding en communicatie. Zo kan ik helpen met het schrijven van teksten, het bijhouden van social media en het verbeteren van de website. Inhuren kan tijdelijk of voor een vast aantal uur per maand. Mijn werk kan ik zelfstandig op afstand uitvoeren, zodat jij je gewoon kan focussen op dat wat nodig is. Het werk bespreken doen we periodiek op locatie of via skype.

Vanaf €60 per uur ex. BTW

Quick Scan

Je hebt jouw verhaal op orde, maar verder gaat het nog niet echt van een leien dakje. Die natuurlijke stroom extra volgers blijft uit, je ontvangt weinig website bezoekers en het aantal klanten valt ook een tikkie tegen. Dan wordt het misschien tijd om te kijken naar de online zichtbaarheid van jouw merk. Met de quick scan neem ik jouw online zichtbaarheid onder de loep om te kijken wat goed en minder goed gaat. De resultaten bundel ik samen in een adviesrapport zodat jij weer gericht verder kan bouwen aan jouw personal branding.

Quick Scan      €75 ex. Btw.