Even eerlijk: we willen allebei geld verdienen, toch? Maar je bent net als ik een ondernemer met passie die liever ziet dat mensen bij je kopen omdat ze jouw product of dienst retegoed vinden. Omdat het ze iets oplevert en jij de ondernemer bent waar zich het best mee kunnen identificeren. Niet omdat je hebt geïnvesteerd in marketingcampagnes of ze hebt verleidt met gladde verkooppraatjes. Dat is duur en ook nog eens onecht. Maar hoe bereik je deze doelgroep en hoe zorg je ervoor dat ze net zo in jouw verhaal geloven als jijzelf?

Merkverhaal

Alleen online zichtbaar zijn is niet genoeg. Om op te vallen moet je ook inhoudelijk wat te vertellen hebben. Geen blabla, maar verhalen over wie jij bent, waar je voor staat, wat je te bieden hebt en over de reis die je maakt als ondernemer. Verteld vanuit jou. Omdat het écht is en we liever zaken doen met echte mensen. Mensen zoals jij en ik. De kracht van een verhaal zit ‘m dan ook in het consistent uitdragen van jouw eigen identiteit. In persoonlijke verhalen die boeien, inspireren, verbinden en informeren.

Webteksten | Profielteksten

Blog- & social media abonnement

Merkverhalen vormen de basis van jouw personal brand, maar wie boven het digitale maaiveld wil uitsteken zal ook consistent zichtbaar moeten zijn. Dat lukt niet alleen met een vaste website- en profieltekst. Door de inzet van social media en het delen van blogartikelen maak je ook echt verbinding met jouw doelgroep. En dat is nodig. Want tegenwoordig staan we 24/7 met alles en iedereen in contact, maar echt een connectie met elkaar aangaan is lastig.

Met bloggen creëer je meerwaarde voor de klant (kennisdeling) en social media biedt ruimte voor het delen van persoonlijke content (storytelling), eventueel in combinatie met kennisdeling (microbloggen). Deze verhalen brengen mensen in beweging. We volgen niet meer de ‘beste’ in het vak, maar echte mensen waar we ons mee kunnen identificeren en die we als betrouwbare bron van informatie zien. Dat doe je door echt de connectie aan te gaan met de doelgroep. Doe je dat goed? Dan worden klanten vanzelf ambassadeurs.

Blog pakket
1
2
3
Blogs per maand
1
2
3
Max. aantal woorden
500
500
500
Onderzoek onderwerp
SEO vriendelijk
Opmaak + inplannen in WordPress
Correctieronde
1
1
1
Prijs/maand (ex. BTW)
€195
€390
€570
Social Media pakket
1
2
3
Posts per week
1
2
3
Hashtag onderzoek
Onderzoek onderwerp
Correctieronde
Opmaak + inplannen
Community management (moderatie van likes en reacties)
Prijs/maand (ex. BTW)
€195
€390
€570