Even eerlijk: we willen allebei geld verdienen, toch? Maar je bent net als ik een ondernemer met passie die liever ziet dat mensen bij je kopen omdat ze jouw product of dienst retegoed vinden. Omdat het ze iets oplevert en jij de ondernemer bent waar ze zich het best mee kunnen identificeren. Niet omdat je hebt geïnvesteerd in marketingcampagnes of ze hebt verleidt met gladde verkooppraatjes. Dat is duur en ook nog eens onecht. Maar hoe bereik je deze doelgroep en hoe zorg je ervoor dat ze net zo in jouw verhaal geloven als jijzelf?

Merkverhalen

Alleen zichtbaar zijn is niet genoeg. Om op te vallen moet je ook inhoudelijk wat te vertellen hebben. Geen blabla, maar verhalen over wie jij bent, waar je voor staat, wat je te bieden hebt en over de reis die je maakt als ondernemer. Verteld vanuit jou. Omdat het écht is en we liever zaken doen met echte mensen. Mensen zoals jij en ik. De kracht van een verhaal zit ‘m dan ook in het consistent uitdragen van jouw eigen identiteit. In persoonlijke verhalen die boeien, inspireren, verbinden en informeren.

Ik vertel de merkverhalen van ondernemers die anders durven te zijn. Van de hippe creatieveling en de reisorganisatie die CO2-uitstoot compenseert tot de tatoeëerder die werkt met veganistische inkt. En van de ondernemer die als digital nomad locatie-onafhankelijk werkt tot het café die lokale biertjes van de tap serveert.

Webteksten | Profielteksten             vanaf €70 per uur (ex. BTW)

Quick Scan

Je hebt jouw verhaal op orde en bent online zichtbaar. Kortom, je bent lekker bezig! Toch blijft die natuurlijke extra stroom volgers op social media uit, ontvang je weinig website bezoekers en valt ook het aantal klanten toch een tikkie tegen. Dan wordt het misschien tijd om te kijken hoe je huidige merk er nu voor staat. Met de quick scan voer ik een merkanalyse uit om te kijken wat goed en minder goed gaat. De resultaten bundel ik samen in een adviesrapport zodat je inzicht krijgt in je huidige merk en aan de slag kan om deze verder uit te bouwen.

Quick Scan      €70 (ex. BTW)

Blog abonnement

Merkverhalen vormen de basis van jouw personal brand, maar wie boven het digitale maaiveld wil uitsteken zal ook consistent zichtbaar moeten zijn. Dat lukt niet alleen met een vaste website- en profieltekst. Door de inzet van social media en het delen van blogartikelen maak je ook echt verbinding met jouw doelgroep. En dat is nodig. Want tegenwoordig staan we 24/7 met alles en iedereen in contact, maar echt een connectie met elkaar aangaan is lastig.

Met bloggen creëer je meerwaarde voor de klant (kennisdeling) en social media biedt ruimte voor het delen van persoonlijke content (storytelling), eventueel in combinatie met kennisdeling (microbloggen). Deze verhalen brengen mensen in beweging. We volgen niet meer de ‘beste’ in het vak, maar echte mensen waar we ons mee kunnen identificeren en die we als betrouwbare bron van informatie zien. Dat doe je door echt de connectie aan te gaan met je doelgroep. Doe je dat goed? Dan worden klanten vanzelf ambassadeurs.

Blogpakket
1
2
3
Blogs per maand
1
2
3
Max. aantal woorden
500
500
500
Onderzoek onderwerp
SEO vriendelijk
Opmaak + inplannen in WordPress
Correctieronde
1
1
1
Prijs/maand (ex. BTW)
€195
€390
€570

Minimale afname is drie maanden en onderwerpen + beeldmateriaal worden in overleg door mij of de klant aangeleverd. Staat jouw voorkeur er niet tussen of wil je social media inzetten om jouw merkverhaal uit te dragen? Neem dan contact op voor een pakket op maat.